WMW - Istra

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Prijenosni šalter za upravne poslove u Žminju

prijenosni salterPrijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna boraviti na području Žminja, Rovinjskog Sela i Bala. Naime, u srijedu, 8. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u prostorijama Općine Žminj, Pazinska cesta 2/G.

Nakon toga, prijenosni šalter se seli na područje Rovinjskog Sela pa će u četvrtak, 9. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, boraviti u Domu kulture na adresi Stjepana Žiže bb, dok će u petak, 10. travnja, također od 9.30 do 14.30 sati, njegove usluge moći koristiti mještani Bala u prostorijama Turističke zajednice, Rovinjska 1.

Pozivaju se građani da iskoriste boravak prijenosnog šaltera za upravne poslove na području Žminja, Rovinjskog Sela i Bala te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
347328