WMW - Istra

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Najava akcije darivanja krvi i mjerenja Crvenog križa Pazin

crveni krizGradsko društvo Crvenog križa Pazin će u suradnji s Patronažnom službom Istarskih domova zdravlja – Ispostava Pazin 09. i 23. travnja 2015.g. od 8.30 do 9.30 sati u prostorijama Crvenog križa Pazin (Prolaz Ernesta Jelušića 2, Pazin) organizirati besplatno mjerenje tjelesne težine i visine, opsega struka, šećera u krvi, krvnog tlaka i izračunavanje indeksa tjelesne mase s ciljem prevencije i smanjenja prekomjerne tjelesne težine.

Mjerenja se provode svakog drugog i četvrtog četvrtka u mjesecu od 8.30 do 9.30 sati.

Zainteresirane osobe mogu dolaziti u Savjetovalište i raditi u malim grupama pod stručnim vodstvom patronažne sestre s ciljem usvajanja pravilnog odnosa i navika prema redovitoj i uravnoteženoj prehrani kao i tjelesno aktivnom načinu života.

Cilj projekta je smanjiti utjecaj promjenjivih rizičnih čimbenika koji dovode do povećanja tjelesne težine. Svrha projekta je promicanje i primjena znanja o važnosti poželjne tjelesne težine. Korisnici projekta su odrasle osobe u dobi od 19 do 65 godina i osobe starije dobi iznad 65 godina. Želi se podići razina svijesti ljudi o važnosti poželjne tjelesne težine, spriječiti posljedice po zdravlje koje nastaju zbog povećanja tjelesne težine, te poticati osobe s prekomjernom tjelesnom težinom na smanjenje i održavanje smanjene težine.

Hrvatski Crveni križ, Nacionalno društvo, Zagreb je nositelj projekta „Osnivanje savjetovališta za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine“. Gradsko društvo Crvenog križa Pazin je jedan od provoditelja projekta.

Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin u suradnji sa Djelatnosti za transfuziologiju Opće bolnice Pula organizira četvrtu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija će se održati u ponedjeljak, 13.04.2015.g. od 11.00 do 14.00 sati u dvorani „Istra“ u Spomen domu u Pazinu. Mole se darivatelji da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
347382